Szállásadók jelentkezése

 
1 Start 2 Complete

A Vándorbot.hu Szálláskeresője INGYENES megjelenési lehetőséget kínál olyan szálláshelyek részére, akik elsősorban a bakancsos turisták vendéglátását célozták meg. Célunk, hogy az oldalunkat böngésző turisták megtalálják a számukra legmegfelelőbb szálláshelyet. Az alábbi űrlap kitöltésével regisztrálhatod szálláshelyed a Szálláskeresőbe.

Miért van ingyen?
Célunk, hogy a természetszerető, bakancsos turisták megtalálják számukra a megfelelő szálláshelyet a következő túráik alkalmával. Olyan szállásadókat keresünk, akiknek a vendéglátás a szenvedélyük. A Szálláskeresővel szeretnénk segíteni a túratársainkat, és a szállásadókat is.

Ingyenes is marad, nem kell jövőre sem fizetnem?
Ha az akció időtartama alatt regisztrálsz, nem kell fizetned se idén, se jövőre, se azután. Ingyenesen jelentetjük meg hirdetésed a weboldalon, addig, ameddig csak szeretnéd.

Az akció 2017. július 1-től visszavonásig érvényes!

Mi történik, ha elrontottam valamit az adatlapon?
Tölts ki egy másikat, és küldd be újra. A megjegyzés mezőbe azért írd be, hogy ez a jó adatlap.

Biztosan megjelenik a szálláshelyem a weboldalon?
A Vandorbot.hu folyamatosan törekszik arra, hogy az olvasói számára minőségi szolgáltatást nyújtson. Ezért ha az adatlap túlságosan hiányos (pl. a fényképek rossz minőségűek, a szálláshely bemutatása nem informatív) fenntartjuk a jogot, hogy a szálláshelyet nem jelenítjük meg a weboldalon. Az adatlapok feldolgozása manuálisan történik, ezért ha mindent rendben találunk, abban az esetben is számolj néhány nap átfutási idővel!

Szálláshely alapadatai
Üzemeltető adatai
Szálláshely további adatai
Foglalással kapcsolatos információ
Mutatkozz be!
Hozzád fogjuk küldeni a vendégeket!
Fényképek
Tölts fel maximum 10 képet a szálláshelyről, de legalább 1-et! Kerüld a homályos, sötét, rossz minőségű fotókat. Ha kiválasztottad a fényképet, kattints minden esetben a Feltöltés gombra! A vendégeidre nagy hatással lesznek a fotók, ezért nagy hangsúlyt fektess a kiválasztásukra! Mutasd be a szállást kívülről, belülről, tehetsz fel képet a környékről. !!! Figyelem !!! Feliratokkal, logókkal ellátott képet ne tölts fel!
Készen is vagyunk