2 000 Ft-tól

Üzemel:
Egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Zamárdi , Rózsa utca 14/b

Aigner Norbert

Összes férőhely: 24 fő
Elosztás:
6 szoba x 4 fő

Minimálisan foglalható létszám: 5 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: Víz van mindenhol
Fűtés: központi fűtés
Főzési / sütési lehetőség: 2 db teljesen felszerelt konyha

Kedvezmény: Diákcsoportoknak kedvezményt

Szálláshelyünk:

Nyaralónkat folyamatosan fejlesztjük, megújítjuk törekedve a megújuló igények kielégítésére, Klíma, Wifi internet, TV, Kerékpárok, Medence a kertben, játékok....
2014-ben az emeleten új, teljes értékű konyharészt alakítottunk ki, és az udvaron minden gyerek nagy örömére egy 3m-es trambulint állítottunk fel, de ezen kívül van hintaágy, napozóterasz, napozóágy, homokozó, kerti zuhany. És van grillezési lehetőség, és kerti szalonnasütő és tábortűz rakási lehetőség is van!
Extrák: kerékpár és csónak használati bérlési és internetezési lehetőség.Jellemzők:
Zárt parkoló, Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Klíma, Felszerelt konyha, WiFi, Játszótér, Medence

Szálláshelyünk környezete:

A Balatontól 200 m-re van(kis családias stranddal), 500 m Siófok felé a kiépített nagy strand: étteremmel, büfével, játszóterekkel, a strand felé menet van ABC, zöldséges, büfék, éttermek. Vasútállomás és buszmegálló 600 m. Rózsa utca kerékpár út, és van járda is, így lehet sétálni kerékpározni görkorcsolyázni. 5 perc séta a legközelebbi étterem, fagyizó, élelmiszerüzlet, játszótér, a halsütő és a vasútállomás 10 perc séta, 1 km a Zamárdi kalandpark, lehet a közelben lovagolni, teniszezni, uszoda, vidámpark, cirkusz 1,5 km, wellness csúszdával 4,5 km. Komp 3 km, Hajóállomás 3 km.

Környék jellemzői:
Kalandpark, Strand