3 500 Ft-tól

Üzemel:
Egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Sárvár, Fekete-híd 93.

Vámos Tamás

Összes férőhely: 18 fő
Elosztás:
Összesen 18 férőhelyes apartmanunkba várjuk a kedves túrázókat!
3 fajta szobatípus:
- 3 db Stúdió Apartman: 3 x 2 fő (+ 1 pótágy)
- 1 db Családi Apartman: 1x 4 +2 fő
- 1 db 2 Hálószobás Apartman: 1x 4+1 fő

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: Épületben, konyhában
Fűtés: Gáz
Főzési / sütési lehetőség: Minden apartmanhoz saját felszerelt konyha tartozik, az udvaron sütési, grillezési lehetőség ingyenesen.


Szálláshelyünk:

Az Advenio Apartman Sárvár szállása Sárváron, a Gyógy- és Wellness Központtól 400 méterre található. A Nádasdy-vár 900 méterre fekszik. A helyszíni magánparkolót a vendégek díjmentesen használhatják.
Minden szobában TV található illetve internetelérés. A konyhasarokban mikrohullámú sütő és hűtőszekrény áll rendelkezésre.
Az udvaron lehetőség van sütésre, bográcsozásra, a fáról és az eszközökről az apartman gondoskodik.
A szálláshely területén pingpongozásra is lehetőség van, a környéken pedig népszerű program a kerékpározás és a túrázás.
Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Sárvár egyik legkedveltebb része.

Jellemzők:
Zárt parkoló, Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, WiFi, WC, Pótágy, Tüzifa igényelhető, Bográcsozási lehetőség

Szálláshelyünk környezete:

Az Advenio Apartman Sárvár szállása Sárváron, a Gyógy- és Wellness Központtől 400 méterre található, ahol számtalan lehetőség van wellness szolgáltatások igénybevételére, kikapcsolódásra. A Nádasdy-vár 900 méterre fekszik, ahol betekintést nyerhetnek a vár múzeumába is. A városban található arborétum mely csodás növények bemutatásával varázsolja el az oda látogatókat. Sárvár éttermei kedvelt magyaros, és egyben különleges ízekkel csábítják a turistákat, megfizethető áron.

Környék jellemzői:
Vár, Horgászati lehetőség, Kalandpark, Kézműves termékek, Múzeum, Fürdő,uszoda, Strand, Tó, Élelmiszer vásárlási lehetőség, Gyógyfürdő, Arborétum