3 000 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Bakonybél, Fürdő u 24

Drahos Jánosné

Összes férőhely: 10 fő
Elosztás:
Szobák: 4+4+2

Minimálisan foglalható létszám: 2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: konyha,fürdő
Fűtés: központi
Főzési / sütési lehetőség: Felszerelt konyha,udvari tűzrakóhely


Szálláshelyünk:

Vendégházunkban három apartman került kialakításra. A szobákban 4+4+2 férőhely található, pótágyazásra kérésre van lehetőség.
Az apartmanok fürdőszobával, WC-vel, jól felszerelt konyhával, hűtővel, saját Tv-vel, Wi-Fi internet kapcsolattal vannak ellátva.
Gyermekeknek játszóház hintákkal, csúszdával!

Jellemzők:
TV, Felszerelt konyha, Saját fürdőszoba, Hűtő, WiFi, Játszótér

Szálláshelyünk környezete:

Jó tíz éve is van már, hogy átutazóban a Bakonyban megálltunk Bakonybélben. Olyannyira megtetszett, hogy pár hónap múlva ide is költöztünk. Nagyon jó döntés volt. Jó szívvel ajánlanám mindenkinek!

Tudva, hogy nem egyszerű megoldani, gondoltuk a családommal miért ne segítenénk, ha csak rövid időre is másokat ehhez az élményhez. Döntés született, csatlakozunk a falusi vendéglátók családjához. Tervezgetés, osztás-szorzás, kivitelezés és az eredmény, elkészült a Bakonyi Csillag Vendégház.

Szeretettel várunk mindenkit és bízvást reméljük, hogy hasonló érzéseket tapasztalva, feltöltődve, kipihenve jó emlékekkel telve térnek haza otthonukba. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, és reméljük, sokszor találkozhatunk még ezen a nagyon szép helyen.Családunk a faluban lakik, kellően távol ahhoz, hogy az ön nyugalma zavartalan legyen, de elég közel, hogy bármilyen problémájában segítsünk.

Várjuk szeretettel családját, barátait!