5 000 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
Sály-Latorpuszta, Fenyvesalja út 15.

Ulvicki Beáta

Összes férőhely: 15 fő
Elosztás:
A vendégház 4 szobával rendelkezik. Egy külön bejáratú apartmanrészben található egy 4 ágyas szoba saját fürdővel és előtérrel. A főházban az emeleten egy 2 ágyas szoba illetve egy galériás szoba áll a vendégek részére, ahol az alsó részen 2 ágy, a felső részen pedig 2 matrac található, mindkét rész pótágyazható. Az alsó szinten található egy moziszoba, melyben egy kihúzhatós kanapén 2 fő aludhat, a szoba szintén pótágyazható. Összesen 1 férőhely található, pótágyakkal 15.

Minimálisan foglalható létszám: 4 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: épületben
Fűtés: vegyes tüzelés
Főzési / sütési lehetőség: 2 felszerelt konyhával rendelkezik,illetve az udvaron grillezési, nyársalási, bográcsolási lehetőség van, valamint kemence


Szálláshelyünk:

Ha csendre, nyugalomra, kristálytiszta levegőre vágyik, vagy egy csodás kirándulás, túrázás, esetleg vadászat utáni pihenéshez szállást keres, nálunk megtalálta. Latorpusztán, a Bükk lábánál igényesen kialakított vendégházzal várjuk Önöket, hogy gondtalan, kellemes napokat tölthessenek az erdőszéli „Csodalakban”, melyet a kertben végigcsobogó patak és a fák látványa tesz feledhetetlenné. Kellemes, nyugodt környezetben ajánljuk vendégeink ízlésesen berendezett szobáit, amely családok, baráti társaságok, céges csapatépítők számára egyaránt ideális.

Sok lehetőséget kínál vendégházunk a pihenésre vágyóknak, úgy, mint a fürdődézsa, szauna, hidromasszázs kád, mozi szoba, ugyanakkor a közelben lévő természeti övezet is számos kikapcsolódást kínál. A ház 4 szobával, 3 fürdővel, két felszerelt konyhával, nappalival, mozi szobával, borospincével és egy hatalmas fedett terasszal rendelkezik, mely 12 fő elszállásolására alkalmas. A kert grillezésre, bográcsozásra, kemencében való sütésre, tollasozásra alkalmas. Ha el szeretne bújni a zajos hétköznapok elől, vagy kiszakadna a mindennapok forgatagából, akkor keresse fel a Csodaszarvas vendégházat.

A ház udvarán a fák között egy fürdődézsában pihenheti ki a vendég a mindennapi fáradalmakat, bent egy szaunázással vagy egy filmnézéssel a moziszobában folytathatja a lazítást mindezt egy erdőben körülvett, az udvart végigszelő patak csobogása mellett.

Egy egyedi borospincében a ház alatt kóstolhatják meg a hazai borkülönlegességet egy fárasztó kirándulás után, amihez rendelkezésre áll 10 db biciklink, illetve egy atw (quad), amik külön szolgáltatásként rendelhetők meg.
Társasjátékok, darts, tollas, csocsóasztal teszi még vonzóbbá a pihenni vágyók életét.

Jellemzők:
Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Közös használatú fürdőszoba, Hűtő, WC, Kerékpár kölcsönzés, Medence, Szauna, Pótágy, Tüzifa igényelhető

Szálláshelyünk környezete:

A vendégház Latorpusztán található, ami Sályhoz tartozó településrész a falutól északnyugatra, a Latorvár-tető alatt. Latorpuszta helyén az itt végzett régészeti feltárások szerint egykor az Árpád-kori Váralja település állt. A felette fekvő hegyen; Latorvár-tetőn pedig három telepet: egy nagy kiterjedésű késő bronzkori települést, tőle kis távolságra egy 10. századi sáncvárat, Örsúr várát, valamint a hegy délkeleti ormán egy kisméretű kővárat, a Latorvárat azonosítottak a régészeti feltárások során. Itt a várhegy alatti völgyben, Latorvár-tetőtől nyugatra, az egykori Váralja település helyén kőkemencés házak, kőépületek és egy körtemplom alapjai kerültek elő a Lator-patak két partján végzett feltárások során.

Nevezetességek: 
- Latorvár a település feletti hegy ormán található. 
- Harangláb Latorpusztán, a vár alatt, az odavezető ösvény elején, az egykori iskolaépület mellett áll. A rajta található évszám alapján 1823-ban épült. 
- A Vízfő-forrás a Bükk hegység gazdag karsztvízforrásainak egyike, mely egy barlangban ered. A barlang forrásának tápterületét a hegység karsztkőzetei adják. A patak vize a világháború előtt Latorúton és Sályban 8, egyes források alapján 13 vízimalmot hajtott. A hagyomány szerint a patak vizéből egykor aranyat is mostak. 
- A Léleklyuk-barlang egyes kutatók szerint még a Honfoglalás előtt keletkezett ember által a helyi tufa kőzetbe faragott pinceszerű helyiség, melynek függőleges kürtőjében kőbe vésett írásjelek találhatók. A kutatók a barlang felett egy sáncvár maradványait tárták fel. 
- A Szeles-barlang, a Bükk-hegység egyetlen jeges barlangja nem messze található innen. 
- Régi pincesor 
- Régi kőfejtők Sály és Latorpuszta között 
- Vadaskert, ami dámszarvasoknak és muflonoknak ad otthont.

Környék jellemzői:
Vár, Történelmi rom, Vadászati lehetőség, Barlang, Forrás, Élelmiszer vásárlási lehetőség, Étterem, Borospince, borászat, Vezetett túrák