Csak a Vandorbot.hu olvasóinak:
1 üveg mátrai minőségi bor ajándékba!


* foglaláskor hivatkozz a Vandorbot.hu-ra!


3 900 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Mátraszentimre, Rákóczi u. 29.

Marosi Márk

Összes férőhely: 35 fő
Elosztás:
Vendégházban max. 20 fő. faházakban max. 15 fő

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: minden szobában, minden faházban, az udvaron fagymentes időben
Fűtés: elektromos
Főzési / sütési lehetőség: csak az apartman faházakban van


Szálláshelyünk:

Mátraszentimre központjában, mégis erdős területen elhelyezkedő vendégház és apartman faházak igazán könnyed pihenést biztosítanak minden kedves vendégünknek.
Félpanzióval (reggeli és vacsora) tudunk szolgálni vendégeinknek és az ételek valamely összetevőjére allergiás vendégek kívánságait is figyelembe tudjuk venni. Legfőképpen a glutén- és tejérzékenyekre vagyunk specializálódva, de idejében jelezve más érzékenységre is fel tudunk készülni.

Jellemzők:
Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Félpanzió, WiFi, Állatbarát szálláshely, WC, Játszótér, Tüzifa igényelhető, Bográcsozási lehetőség

Szálláshelyünk környezete:

A túrázni vágyóknak készséggel segítünk eligazodni a turistautakon, helyi turistatérképpel is tudunk szolgálni. Vendégházunk mellett 2 turistaút is található, az egyik a zöld négyzet, amely a Gyöngyös-Szalajka-ház közötti Mátravasút egyik megállójától a Karos-hídi tisztástól vezet egészen az Ágasvári turistaházig. A másik a piros sáv turistajelzés Gyöngyössolymostól Mátraszentimrén, Galyatetőn keresztül Mátramindszentig vezet. Kerékpáros turistáknak is igen jó lehetőségeket tudunk ajánlani az erdei utakon és az Országos Kék Kerékpárúthoz is könnyűszerrel lehetséges a csatlakozás kerékpáros sárga jelzésen.

A környéken rengeteg turistaút és turistaúton található látványosság, érdekesség található. A nemrégen megmagasított és már csaknem világhírű galyatetői kilátó 4,5 km-re található turistaúton és több lehetőség is van hogy ne ugyanazon a turistaúton térjünk vissza. Ha kisvasúttal érkeznénk, akkor Gyöngyösről a Szalajkaházig van erre lehetőség, majd a zöld négyzet turistaúton 4,5 km-t gyalogolva érjük el a Darázshegyi Vendégház és Apartman faházakat. Érdemes még ellátogatni Ágasvárra, a Csörgő-szurdokba, a Vöröskő-kilátóba és Mátraalmásra is. Mátrakeresztesre túrázóknak pedig ajánljuk a Lyukas-követ, Zsivány-barlangot és vízesést megtekintésre. Zarándokok pedig gyakran felkeresik a híres fallóskúti Mária-Kápolnát.

Környék jellemzői:
Kilátó, Tanösvény, Kisvasút, Forrás, Étterem, Sípálya, Planetárium,csillagvizsgáló, Vezetett túrák