2 500 Ft-tól


0.00 EUR-tól
Üzemel:
Egész évben
Nagyesztergár , Erdei Ferenc u. 49.

Schoffhauzer István

Összes férőhely: 12 fő
Elosztás:
10fő + 2fő pótágyon.
Szobák száma 3 háló: 1 x 4 fő, 1 x 3fő, 1x 3fő. Nappali 2fő pótágyon.

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: Fürdőszobában, konyhában hideg-melegvíz
Fűtés: Összkomfortos gáz, 2db beépített cserépkályha.
Főzési / sütési lehetőség: Gáztűzhely, gázsütővel, mikrosütő melegítésre, kinti tűzrakhely.

Kedvezmény: Egyedi elbírálás alapján több személynek több éjszakára.

Szálláshelyünk:

A családi ház 100m2-es felső szintje a vendégház, külön bejárattal megközelíthető. 3 hálószobában, 7 férőhellyel (plusz a nappaliban pótágyazható), színes tv-kkel, kombi hűtővel, gáztűzhellyel, mikrosütővel, edényekkel, evőeszközökkel, felszerelt konyhával, zuhanyzóval, fürdőkáddal, WC-vel ellátott fürdőszobával, polgári bútorokkal berendezett összkomforttal várja a pihenni vágyókat egész évben. Télen a hangulatos cserépkályha is használható. Az autóval érkezők az udvarban parkolhatnak. A vendégház terasza, az erdőre, és a tisztásra nyújt kilátást. Már a teraszról magukba szívhatják az erdő tiszta levegőjét. Madárdalra ébredhetnek, és hallgathatják, ameddig kedvük tartja. A vendégház alsó szintjén egy csendes, élelmiszer jellegű vegyes kiskereskedés található, ahonnan a pék és hűtött áru termékek kivételével sok minden megvásárolható. Éttermek, vendéglők már 4 km-re, Zircen találhatók.

Jellemzők:
Zárt parkoló, Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Közös használatú fürdőszoba, Hűtő, Bababarát szálláshely, WC, Nagyszerű kilátás, Pótágy, Sátrazási lehetőség, Tüzifa igényelhető, Bográcsozási lehetőség

Szálláshelyünk környezete:

Nagyesztergár híres szülötte Ányos Pál, a magyar felvilágosodás egyik legjelentősebb költője. A Zirci medence peremén található kistelepülés, az erdő tiszta levegője, a természet szépsége, a vendégszerető lakók, felejthetetlen élményekkel gazdagítja az idelátogatókat. Előszeretettel ajánljuk a műemlékek, és a táj szerelmeseinek, akik nyugalmat, békés és boldog napokat keresnek.

Az országos kék túravonal a ház mellett halad el. Vendégeink néhány kilométer gyaloglással eljuthatnak a Gaja-vízeséshez, a Római-fürdőhöz, (itt lehetőség van sziklamászásra is), az Ördög-árokhoz, megtekinthetik a Cseszneki Várat, a tési szélmalmokat, a jásdi Szentkútat, a Gaja és a Cuha-patak völgyét, az Eperjes Tanösvényt, itt lehet szamarakat, birkákat, kecskéket simogatni.

Lovagolni a faluban, horgászni a falu mellett létesített halastóból lehet. Vendégeink akár terepjáróval, terepjárókkal is megismerhetik a környező erdőket, a Kőris-hegyet. Hátaslovon, vagy hintón, télen akár lovas szánon is gyönyörködhetnek a táj szépségében. Télen az erdőben, vagy a tisztáson lehet szánkózni, síelni. A kivilágított eplényi sípálya este 9 óráig használható.

Környék jellemzői:
Kilátó, Tanösvény, Vár, Történelmi rom, Kalandpark, Vadászati lehetőség, Kézműves termékek, Helyi finomságok, Múzeum, Barlang, Vízesés, Tó, Forrás, Élelmiszer vásárlási lehetőség, Étterem, Egyedülálló természeti érték, Arborétum, Állatkert, Sípálya, Planetárium,csillagvizsgáló, Borospince, borászat, Lovaglás, Vezetett túrák