Csak a Vandorbot.hu olvasóinak:
Az itt töltött napok alatt megkóstolhatják a háziasszony híres rétesét, lekvárjait és eltett savanyúságait. A házias ételeket nem csak kóstolgatni lehet, mert Erzsi nénitől az elkészítésüket is meg lehet tanulni.


* foglaláskor hivatkozz a Vandorbot.hu-ra!


3 000 Ft-tól

Üzemel:
Egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Öreglak , Nagy József utca 2.

Biró Lajosné

Összes férőhely: 10 fő
Elosztás:
3x2, nappali: 1x2, pótágy: 1x2

Minimálisan foglalható létszám: 2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: Lakásban, és vízcsap az udvaron.
Fűtés: Gáz. Téli fűtési szezonban napi 500 Ft (személyek számától függetlenül).
Főzési / sütési lehetőség: Felszerelt amerikai stílusú konyha.


Szálláshelyünk:

Szeretne Ön néhány napot vagy hetet a családjával vagy baráti társaságával egy csendes, természetközeli környezetben eltölteni? A négy napraforgós Erzsébet Vendégház Öreglakon már 8 éve sok szeretettel várja vendégeit! Falusi turista szálláshelyünk a Balaton déli partjától 15 km-re biztosít pihenést a kikapcsolódni vágyóknak.
A felszerelt amerikai stílusú konyhában főzési lehetőség van, de igény szerint étkezést biztosítok. Az udvarban a látogatók bográcsozhatnak és grillezhetnek. A kertben termő zöldséget és gyümölcsöt a vendégek megkóstolhatják.

Jellemzők:
Kertben főzési,sütési lehetőség, Felszerelt konyha

Szálláshelyünk környezete:

A szálláshelytől kiindulva csillagtúra-szerűen felfedezhetik a környék nevezetességeit, látnivalóit: a somogyvári bencés apátság romjait, a somogyvámosi Krisna-völgyet és Pusztatornyot, a buzsáki Tájházat és Fehér kápolnát, a niklai Berzsenyi-kúriát, a somogyfajszi őskohót, a kisberényi Csodaszarvas-völgyet és a gyugyi Millenniumi Parkot. A vendégek fürödhetnek a közeli
Balatonban, a csisztafürdői gyógyvízben és szórakozhatnak a marcali Városi Fürdőben és Szabadidőközpontban, úszhatnak a helyi uszodában.

Környék jellemzői:
Történelmi rom, Fürdő,uszoda, Strand, Gyógyfürdő