3 000 Ft-tól

Üzemel:
Egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Nagybörzsöny, Templom tér 17.

Pális Istvánné

Összes férőhely: 6 fő
Elosztás:
Háló szobában 4 fő, az ebédlőben 2 fő.

Minimálisan foglalható létszám: 2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: Vezetékes víz
Fűtés: Gáz radiátor fűtési szezonban 300,-Ft/fő (6 fő esetén összesen 1000 Ft.)
Főzési / sütési lehetőség: Teljesen felszerelt konyha

Kedvezmény: 6 fő esetén 10 nap után 2700,-Ft/fő/éj+IFA a szállásdíj

Szálláshelyünk:

A múlt század hangulatát idéző, teljesen felszerelt és felújított, 65 négyzetméteres parasztház 4+2 fő elhelyezésére van lehetőség. A nagy parkosított kertben grillezési,szalonnasütései és bográcsozási lehetőség, ill. a járművek részére parkolás a diófa árnya alatt. Az épület és a hozzá tartozó zárt udvar teljesen különálló. 12 éve üzemel. Az ország szinte minden részéről pihentek a vendégházban. Nagyon sokan - egy évben több alkalommal is- visszatérnek.

Jellemzők:
Zárt parkoló, Kertben főzési,sütési lehetőség

Szálláshelyünk környezete:

Budapesttől alig 80 km-re az Északi-középhegység nyugati bástyáját jelentő Börzsöny-hegység lábánál, egy műemlékben gazdag kedves, hangulatos erdei községben kínálok szálláshelyet. Szabadidős tevékenységek és programlehetőségek a községben. Gótikus stílusban épült Bányásztemplom, XIX.sz. Vizimalom, XIII.sz. Román stílusú Szent István templom. 103 éves Erdei kisvasút, horgásztó, és számos turistaút várja a kirándulókat.

Túravezetést nem vállalok, de szívesen megkínálom vendégeimet házi tojásból készült palacsintával, melyet finom általam készített lekvárral ízesítem.