Csak a Vandorbot.hu olvasóinak:
Vendégeinket őrségi pálinkával fogadjuk. Házban a környéket bemutató útikönyvek, prospektusok és térképek állnak rendelkezésükre. Szívesen adunk tanácsot, ötletet merre érdemes elindulni, ha igénylik vendégeink akár egy erdei közös gombakeresésre is együtt elmegyünk velük.


* foglaláskor hivatkozz a Vandorbot.hu-ra!


3 500 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Őriszentpéter, Galambos szer 16/D

Czéder Zsuzsanna

Összes férőhely: 6 fő
Elosztás:
A teljes házat egy időben csak egy foglalónak adjuk ki, így ideális családi nyaralónak vagy kis baráti társaság részére kirándulás, túra bázishelyéül. A ház előtt megy el a kék túra útvonala is. 4 fő de + 2 fő lehetséges

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: épületben, konyhán és fürdőszobában.
Fűtés: cserépkályha az ár része de a gáz központi fűtés külön elszámolandó.
Főzési / sütési lehetőség: Teljesen felszerelt, kisgépekkel ellátott konyha gáztűzhellyel. Kertben tűzrakóhely bográccsal, grill tárcsával.

Kedvezmény: 6=7 főszezonban: 6 éj foglalása esetén a 7. ráadás

Szálláshelyünk:

Vendégházunk 2009-től üzemel elsődlegesen mint gyerekbarát családi nyaraló. Ezért sok kinti és benti játékkal próbáljuk a nyaralást szebbé tenni. Kicsiknek babaágy, etetőszék, kisasztal székekkel, kertben fa játszó-mászó hinta együttes, focikapuk, tollasszettek. Szülőknek, kerti bútorok, napozóágyak, függőágy.

Nincs TV se rádió, de van helyette tücsökciripelés, békaszerenád csillagfényes égbolt alatt. :) Garantált feltöltődés a rohanó hétköznapok között.


Szálláshelyünk környezete:

A kert 6000m2 melyet erdő határol, telken fák között megbújik egy kis tóka is. A kert állandó látogatói a vadnyulak, mókusok de gyakori vendégek az őzek rókák is. A szer hátsó részén áll a házunk, körben rétek és erdők így bármerre elindulva máris erdei utakon sétálhatnak vendégeink. Ennek ellenére a település központja is csak kb.10 perc sétára van tőlünk. A szeren így a házunk előtt is, megy el a kék túra útvonala. Őriszentpéter 10-20km-es körzetében 5 tó is található egy részük fürdésre is de valamennyi horgászásra is kiváló. Közeli nagy múltú fazekas településeken sok szép portékát akár meg is vásárolhatják vagy múzeumban is megnézhetik. Velemér és Őriszentpéter is gyönyörű Árpád kori templomáról is híres. Szalafői falumúzeum megtekintése után pedig érdemes betérni több portára is pl.: tökmagolajért vagy egyéb helyi specialitásért is. Olajütést a helyszínen meg is tekinthetik az érdeklődők.