3 700 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Parád, Kristály út 69.

Szabó Mihályné

Összes férőhely: 10 fő
Elosztás:
Szobák: 1x4 fő, 3x2 fő

Minimálisan foglalható létszám: 6 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: épületben
Fűtés: gáz
Főzési / sütési lehetőség: felszerelt konyha, udvari tűzrakóhely


Szálláshelyünk:

Egy kétszintes igényesen berendezett ház, melynek az alsó szintjén található előszoba- konyha-ebédlő 60 m2-es területe minden igényt kielégít. Itt az alsó szinten van 1 fürdőszoba, 1 WC . A ház teljes komforttal rendelkezik, a jól felszerelt konyhában egyszerű az önellátás. Az emeleten 4 hálószoba, 1 fürdőszoba, 1 Wc, valamint nappali rész van. Rendelkezésre áll: grillezőhely, kert, zárt parkoló. A házban nem dohányzunk és állatot sem tartunk. A ház emeleti részéről, valamint a kert domboldaláról szép kilátás nyílik a Kékestetőre, valamint a Galyatetőre.

Jellemzők:
Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, WC

Szálláshelyünk környezete:

A település Heves megye legszebb részén, a Mátra északi lábánál, a Fehérkő, a Jámborhegy és a Kékes csúcsának tövében, a Tarna patak völgyében fekszik. Magyarország legnagyobb szintkülönbségű természetes zuhataga az Ilona-völgyi vízesés, ahová érdemes egy túrát tenni. Útközben megállhatunk a Szent István csevice kútnál egy kis frissítésre. Túrázási lehetőségként szeretném megemlíteni a Kékestetőt, valamint a Galyatetőt is. Parádon minden évben megrendezik a Palócnapokat, mely Országos Vadásznap is. Ez a program országos hírűvé lett és nagy múlttal rendelkező folklór és palóc gasztronómiai program várja az odalátogatókat. Programlehetőségként szeretném megemlíteni a Recski Munkatábort, ahol Nemzeti Emlékpark van, megnézhetjük a Bányászati Múzeumot és Kiállítóhelyet. Elmehetünk a Siroki várba ahol gyönyörű a kilátás a környező tájra, valamint nyáron rendeznek itt látványos lovagi tornát a várhegyen, felvonulást, bemutatókat, viadalokat. Mátrabérc teljesítmény túrát is indítottak. Túrákat szervezhetünk a Kékestetőre, Galyatetőre, gyerekes családok ellátogathatnak Mátraházára a kalandparkba, a szomszédos faluban Bodonyban megnézhetik egy népi iparművész fazekas műhelyét és benézhetünk a Népművészeti Házba is.

Környék jellemzői:
Tanösvény, Kézműves termékek, Helyi finomságok, Múzeum, Vízesés, Forrás, Élelmiszer vásárlási lehetőség, Étterem, Egyedülálló természeti érték