Csak a Vandorbot.hu olvasóinak:
Welcome drink az érkező vendégeknek.


* foglaláskor hivatkozz a Vandorbot.hu-ra!


25 000 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
Szaknyér, Petőfi utca 9.

Nemeskéri Erzsébet

Összes férőhely: 10 fő
Elosztás:
Nagy ház 6 fő + baba
1x4 fő
1x2 fő + baba ágy
Kis Ház 4 fő
1x2 fő
1x2 fő

Minimálisan foglalható létszám: 2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: épületben
Fűtés: gáz
Főzési / sütési lehetőség: Nagy Ház: Nagy konyha+ étkező, Kis Ház: Főzőfülke udvari grill/bogrács


Szálláshelyünk:

A teljes ház kiadó!

Az Őrség szívében, az Őrségi Nemzeti Park legkisebb településén lévő vendégházunk két épületből áll, egy nagy és egy kis házból, melyek egy 4.500 nm-es ősfás telken épültek. Az épületek vegyes falazatúak, téglából, illetve vályogból készültek. Az eredeti parasztház és melléképülete a 20. század elején épült. 2015-ben készült el a felújított, jelenlegi két működő vendégház. A kert hatalmas, 4.500 nm-es. A nagyobbik ház hátsó frontján egy 60 nm-es fedett kiülő található, benne egy 10 személyes étkezőasztal padokkal, székekkel. Előtte egy épített bográcsozó, sütögető hely. A közelben található a Vadása tó és a Borostyán tó. Mindkét tó fürdési lehetőséget is és horgászlehetőséget is adó kiváló kirándulóhely és gyönyörű természeti környezet.

Jellemzők:
Zárt parkoló, Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Hűtő, Állatbarát szálláshely, Bababarát szálláshely, WC, Bográcsozási lehetőség

Szálláshelyünk környezete:

Szaknyér tökéletes kikapcsolódás a nyugalmat, érintetlen természetet kedvelőknek. Kerékpározás, horgászat, strandolás, kirándulás, meghitt pihenés várja az ide érkezőket.Akár a vendégház kertjéből is indulhatnak túrára a vendégeink. Csodálatos természeti környezetben sétálhatnak, gombászhatnak. A kerékpárosok is remek túrákat tehetnek az Őrség gyér forgalmú útjain. A dimbes-dombos tájon mindenki kedvére megtervezheti az edzettségének megfelelő távot.Szaknyértól 1,5 km-re található a Vadása tó, Hegyhátszentjakab határától 5 km-re, Zalalövő határában pedig a Borostyán tó.

Környék jellemzői:
Horgászati lehetőség, Vadászati lehetőség, Tó, Egyedülálló természeti érték