4 900 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Csesznek - Gézaházapuszta, hrsz: 044/3

Kovács Dávid

Összes férőhely: 27 fő
Elosztás:
Összes férőhely pótágyak nélkül: 27 fő
3 szoba: 4 ágyas
4 szoba: 3 ágyas

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: épületben, szobában
Fűtés: kandalló, kályha
Főzési / sütési lehetőség: Az egész házat bérlő vendégek részére saját amerikai konyhás közösségi hely is rendelkezésre áll

Kedvezmény: 10 fő felett csoportos kedvezményt

Szálláshelyünk:

Sokak számára ismeretes a szó: Gézaháza, hiszen tökéletes úti célként élt a köztudatban akár még a hatvan-hetvenes években is. Számos turistacsoport megfordult itt, vagy éppen KISZ- táborok diákjai, de az idősebb generáció is meghatottan emlékezik vissza Gézaházán kötött házassági ceremóniájukra.

2017-ben a 12 hektáron fekvő egykori Eszterházy birtok ismét kitárja kapuit a, túrázók, pihenni / kikapcsolódni, nyaralni vágyók, esküvőt tervezők előtt. Gézaházán egyszerre találhatók meg a 19.században épült Eszterházy birtok természet adta szépségei, így az erdő, a hatalmas híres fáival, a gyönyörű legelőkkel, tisztásokkal és a 21. századi kényelemnek megfelelő frissen felújított Hubertus fogadó, ama tökéletes egyszerűségével harmóniában a természettel. Gézaháza könnyen megközelíthető helyen van éppen fél úton Veszprém és Győr városa között. A 82 es út mellett közvetlenül, de mégis az erdő fáival elhatárolt,, nyugodt külön területen, messze a város, autók zajától.

A 2016-ban felújított, rusztikus stílusú Hubertus Fogadó maga 450 négyzetméterével s nagy méretű 150 négyzetméteres közösségi helységeivel kitűnő kirándulási célpont csoportoknak, cégeknek, esküvőzőknek. A minden szobához tartozó fürdőszoba és mosdó kényelmessé s szeparálttá teszi az itt töltött időt, míg a program lehetőségek Gézaházán és környékén élvezetessé és emlékezetessé.

Jellemzők:
Zárt parkoló, Kertben főzési,sütési lehetőség, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Félpanzió, Állatbarát szálláshely, Bababarát szálláshely, WC, Kerékpár kölcsönzés, Sátrazási lehetőség

Szálláshelyünk környezete:

– via ferrata
– lovaglás ( futószáron és terepen)
– íjászat
– állatsimogató
– lovaskocsizás
– Cseszneki várlátogatás
– túrázási lehetőségek
– sétarepülőzés
– csülökvacsora

Környék jellemzői:
Vár, Kalandpark, Vadászati lehetőség, Helyi finomságok, Sétarepülés, Lovaglás