Csak a Vandorbot.hu olvasóinak:
Erdei túrákhoz térképet is biztosítunk.


* foglaláskor hivatkozz a Vandorbot.hu-ra!


2 000 Ft-tól

Üzemel:
Áprilistól-Novemberig
Döbrönte, Üdülőtelep 36

Kollát Tamás

Összes férőhely: 8 fő
Elosztás:
8 fő

Minimálisan foglalható létszám: 2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: Épületben
Fűtés: Kandalló, kályha
Főzési / sütési lehetőség: Kitűnően felszerelt konyha


Szálláshelyünk:

Vendégházunk 8 fő befogadására alkalmas ,étkezővel ,terasszal,jól felszerelt konyhával ,fürdőszobával,az emeleten 2 pici szobával rendelkezik. A házban van tv,hűtőszekrény,mikró hullámú sütő,gáztűzhely,evőeszközök és az udvaron bográcsozási lehetőség.

Jellemzők:
Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Felszerelt konyha, Ágynemű, Közös használatú fürdőszoba, Hűtő, WC, Nagyszerű kilátás, Sátrazási lehetőség, Bográcsozási lehetőség

Szálláshelyünk környezete:

Jöjjön és töltsön el pár napot a Bakony egyik legszebb és legromantikusabb településén Döbröntén.Vendégházunk csendes,nyugodt,erdő melletti környezetben található ahol reggel madár csicsergésre ébredhet.A pihenés garantált,felüdülés lesz minden perc.A zárt udvar parkosított,napozásra bográcsozásra,szalonna sütésre kiválóan alkalmas.

A környék rendkívül sok látnivalóban büszkélkedik.Erdői kiválóan alkalmasak túrázásra,kirándulásra,de akár a bakonyi kis vonattal is bebarangolhatjuk őket.Ezekhez vendégházunkban részletesebb leírás is található. A Himfy várrom kellemes délutáni program lehet,úgy mint a háztól pár lépésre folyó Bitva patak hűs vize,ahol gyermekek által igen közkedvelt a rákászás a nagy melegben. Kerékpár úton átsétálhatunk a szomszédos Ganna településre,ahol gyönyörű árnyékos környezetben jól felszerelt játszótér várja a gyermekeket.Gannán érdemes megtekinteni a híres Eszterházi templomot és Mauzóleumot is.A gólyafészket sem érdemes kihagyni ,melyben a kis gólyák cseperednek nyáron.

A közeli Bakonybélben érdemes felkeresni a bakonyi gyilkos tavat és a Pannon csillagdát .Kislődön a Sobri Jóska kalandparkban múlathatják az időt gyermekek és szüleik egyaránt. Pápa 10 km-re található,ahol Élmény és Termál fürdő működik egész évben.

Környék jellemzői:
Történelmi rom, Kisvasút, Tó, Forrás, Élelmiszer vásárlási lehetőség