10 000 Ft-tól


0.00 EUR-tól
Üzemel:
egész évben
Bakonynána, Alkotmány u 94

Hauzer Dávid

Összes férőhely: 14 fő
Elosztás:
2 x 2 fő, 2 x 3 fő

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: szobában, épületben, udvaron
Fűtés: Gáz, Elektromos
Főzési / sütési lehetőség: Felszerelt konyha, udvari főzősarok


Szálláshelyünk:

Apartmanházunk Bakonynána szélén található, a falu egyik legszebb helyén. A több, mint 5000 m2-es udvar fele erdő, és két patak is csörgedezik rajta. A patakban folyami rákok másznak, a fákon mókusok ugrálnak. Ha ellátogat hozzánk, körül öleli a természet. Az apartmanban négy szoba található. Kettő két ágyas, és kettő három ágyas szoba van. Igény esetén pótágyakat biztosítunk, a maximális létszám 14 fő lehet. Mindegyik szoba külön fürdőszobával és TV-vel rendelkezik.
A ház teljes területén igyenes WIFI van.A konyha/étkező közös helység. Az udvaron fedett kerti kiülő található főzősarokkal.

Jellemzők:
Akadálymentesített, Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Közös használatú fürdőszoba, Hűtő, WiFi, Bababarát szálláshely, WC, Játszótér, Nagyszerű kilátás, Pótágy, Sátrazási lehetőség, Tüzifa igényelhető, Bográcsozási lehetőség, Kulcsosház jelleg

Szálláshelyünk környezete:

Közvetlenül a kéktúra útvonalán található a szálláshely. A környéken található a Római Fürdő vízesés, és a tési szélmalmok is.

Környék jellemzői:
Kilátó, Tanösvény, Vár, Vadászati lehetőség, Múzeum, Vízesés, Tó, Vallási hely, Arborétum, Sípálya