Csak a Vandorbot.hu olvasóinak:
Igény esetén animátor vezetésével, vár látogatás, valamint a közeli lovastanya bejárása


* foglaláskor hivatkozz a Vandorbot.hu-ra!


5 000 Ft-tól


0.00 EUR-tól
Üzemel:
Egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Sirok , Vörös utca

Németh Gabriella

Összes férőhely: 15 fő
Elosztás:
1. apartman 2 + 1 fő
2. apartman 2 fő
3. apartman 2 + 1 fő
4. apartman 2 + 1 fő
5. apartman 2 fő
6. apartman 2 fő
7. apartman 2 fő
8. apartman 2 + 2 fő
Összesen: 15 fő

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: apartmanban
Fűtés: hűtő-fűtő klíma
Főzési / sütési lehetőség: felszerelt tea konyha

Kedvezmény: 3 éjszakás foglalás esetén 10 %, 6 éjszakás foglalás esetén 20 %

Szálláshelyünk:

Gyönyörű környezetben, hegyoldalba vájt barlang lakosztály.Ha kilépsz a barlang apartman ajtaján, minden reggel madárcsicsergésre ébredhetsz, ha jobbra nézel nézel a helyi kis templom látványa fogad. Az itt élő emberek nagyon kedvesek, a falu gyönyörű, a települést körbeölelő hegyek titkokat rejtenek.
Csak rád vár a környék, hogy felfedezd.
300 éve vájt riolit tufa barlangból került kialakításra az egyedülálló szálláshely.

A barlang tökéletes alkalmas, hogy pihenj, feltöltődj, elvonulj a világ rohanó pörgéséből. Frissen húzott, jó illatú ágyneművel várunk mindenkit. Célunk, hogy olyan érzést becsempésszünk az itt töltött napokba, hogy a nálunk átélt hangulat ne csak a vakáció része legyen. Szeretnénk, ha olyan élményt tudnánk nyújtani, amire szívesen visszaemlékezel. ...hogy mi voltunk az a hely, ahol barlangban aludtál, ahol a vendégek szóba elegyedtek egymással, ahol kiderül, hogy hívják a „piros bakancsos, mosolygós lányt a szomszéd barlangból”, ahol együtt gyönyörködhettünk a folyton változó, égi háttérbe vesző vár romjaiban.
Bográcsozás, szalonnasütés, grillezési lehetőség.


Jellemzők:
Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Klíma, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Étterem, Félpanzió, Hűtő, WiFi, Állatbarát szálláshely, Bababarát szálláshely, WC, Kerékpár kölcsönzés, Nagyszerű kilátás, Pótágy, Tüzifa igényelhető, Bográcsozási lehetőség, Kulcsosház jelleg

Szálláshelyünk környezete:

A Mátra gyönyörű vonulatai mindenkit, így bennünket is folyamatosan rabul ejt. Szépsége, hegyhátai, csodálatos erdőkkel tarkított. Közvetlen a vár lábainál, a Végvár Ételbár várja a betérőket. Barlang apartmanjaink, a vár lábánál kialakított éttermünk immáron egész évben várja látogatóit. Vendégeink kikapcsolódását a teraszra, udvarra kihelyezett, napernyős asztalaink, kisgyermekek részére felállított hinta-mászóka szolgálja. Saját tervezésű programjainkkal minden gyermek és felnőtt számára egyaránt igyekszünk a Mátra szépségeit, a természet különlegességeit megmutatni, megszerettetni. Éttermünk kínálatának összeállításakor, és szállásaink kiépítése során is kiemelten figyelünk a hozzánk érkezőkre.

Környék jellemzői:
Kilátó, Tanösvény, Vár, Történelmi rom, Horgászati lehetőség, Kalandpark, Vadászati lehetőség, Kézműves termékek, Helyi finomságok, Múzeum, Barlang, Fürdő,uszoda, Strand, Vízesés, Tó, Élelmiszer vásárlási lehetőség, Étterem, Egyedülálló természeti érték, Gyógyfürdő, Arborétum, Borospince, borászat, Lovaglás, Vezetett túrák