Csak a Vandorbot.hu olvasóinak:
Érkezéskor kávé és tea várja a vendégeket. Igény esetén motorcsónakos túrát szervezünk.


* foglaláskor hivatkozz a Vandorbot.hu-ra!


4 000 Ft-tól

Üzemel:
tavasztól őszig - az időjárás függvényében
SZÉP kártya elfogadóhely
Visegrád, Mogyoróhegy utca 1.

Tóth Győzőné

Összes férőhely: 4 fő
Elosztás:
2 db 2 ágyas szobában - idegeneket egyidejűleg nem fogadunk a vendégházban.

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: Az épületben a konyhában és a fürdőben, valamint az udvarban lévő kerti csapnál és zuhanyozónál.
Fűtés: A házban nincs kiépítve, de a szezonon belül szükség esetén elektromos radiátorral megoldható.
Főzési / sütési lehetőség: Felszerelt konyha és udvari tűzrakóhely, igény szerint gázos grillező.

Kedvezmény: A vendégéjszakák számától függően 10-30 % kedvezmény valamint a helyi TDM szervezet által biztosított kedvezményeket. (pl. akciós jegyek, kedvezmény club-kártya, stb)

Szálláshelyünk:

Visegrád üdvözli Önt! Vendégház Szentgyörgypusztán...

Visegrád ligetes részén Szentgyörgypusztán, a Dunához közel, a természet ölében várjuk a pihenni, kikapcsolódni, kirándulni vágyókat, a horgászatot, vízi sportot, kerékpározást kedvelőket 4 fős vendégházunkban tavasztól őszig. Kisgyerekekkel is ideális. A házban 2 db 2 fős hálószoba, előtér-étkező, felszerelt főzőfülke, zuhanyozó és külön WC található, valamint egy nagy terasz. Mindkét szoba műholdas tévével felszerelt, ingyenes internet hozzáférés biztosított. A tujasorral övezett rendezett udvarban játékra, kerti sütögetésre, napozásra, zuhanyozásra van lehetőség, kerti bútorok állnak rendelkezésre. Ingyenes parkolás a zárt udvarban.

Jellemzők:
Zárt parkoló, Kertben főzési,sütési lehetőség, TV, Felszerelt konyha, WiFi, WC, Kerékpár kölcsönzés

Szálláshelyünk környezete:

A környező településekre busszal, komppal is el lehet jutni, amiknek a megállója 2 illetve 10 perc sétával elérhető a háztól. Visegrádon a nyári bob-pálya, a Canopy-pálya és a go-kart szabadidős park jó szórakozást és izgalmakat kínál. Kulturális, művészeti és szabadidős programok a környéken szép számmal találhatók. Visegrádon, Leányfalun és Esztergomban a fürdőzők strandolási és melegvizes fürdőket találnak, Dunabogdányban a Duna-parton a legkiválóbb homokos szabad-strand várja kicsiket és nagyokat. Budapest 40 perces autózással elérhető, Szlovákiába az esztergomi Mária Valéria hídon át 25 perc alatt el lehet jutni. A szabadidő eltöltéséhez tanácsokkal segíthetünk, illetve eszközök biztosításával állunk vendégeink rendelkezésére.