2 400 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
Harkány, Kölcsey tér 32.

Takács Ferenc

Összes férőhely: 8 fő
Elosztás:
4x2 fő

Minimálisan foglalható létszám: 2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: konyha
Fűtés: padlófűtés
Főzési / sütési lehetőség: felszerelt konyha

Kedvezmény: csoportoknak -15%

Szálláshelyünk:

Harkány központjában, csodálatos csendes zöldövezetben, pihenjen a termálfürdő közelében, akár kedvezőbb áron, mint egy kempingben! 4 db kétágyas szobával rendelkezünk. A szobák mindegyike rendelkezik fürdőszobával, WC - vel, TV – vel, valamint WIFI. Mindkét szinten társalgó, étkező, konyha áll rendelkezésre. Padlófűtés biztosítja az állandó hőmérsékletet. Téli hónapokban is ideális a pihenésre, kikapcsolódásra, gyógyulásra vágyóknak.

Elsődlegesen olyan pihenni vágyó családokat kisebb (négy, vagy nyolctagú csoportokat várunk.), akik nem engedhetik meg maguknak a nagy költségeket egy nyári, vagy téli pihenés alkalmaival. Kikapcsolódásra vágyó párok is igen elégedettek lesznek a nálunk töltött időkben! Öt éjszakai foglalás felett, négytagú családnak + kedvezményt nyújtunk! Szeretett házi kedvencét is nyugodtan hozza magával! A szálláshely saját parkolóval rendelkezik.

Jellemzők:
TV, Klíma, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Hűtő, WiFi, Állatbarát szálláshely, WC, Pótágy, Tüzifa igényelhető

Szálláshelyünk környezete:

Harkány gyógyfürdője világhírű gyógyvízzel rendelkezik! Egyedi gyógyhatású víz, amellyel csak Padovában, és Mexikóban találkozhat. A gyógyfürdő közel 200 éves fürdőkultúrával rendelkezik, és egy gyönyörű ősparkban helyezkedik el. A gyógyvíz reumatikus, nőgyógyászati, gyomorbetegségek és a pikkelysömör gyógyítására kiválóan alkalmas. Magyarország leg délibb szegletében található, kellemes mediterrán éghajlattal, a Villányi borvidéken!

A Tenkeshegy csodás turista útvonala egy gyönyörködtető kirándulási élményt nyújt, a siklósi, és villányi borvidék megismerésével!

Környék jellemzői:
Kilátó, Vár, Történelmi rom, Horgászati lehetőség, Múzeum, Zarándokhely, Fürdő,uszoda, Strand, Tó, Élelmiszer vásárlási lehetőség, Étterem, Gyógyfürdő, Arborétum, Borospince, borászat, Lovaglás