Üdülőház Buzsák-Csisztafürdő

Hírlevél feliratkozás

egyediurl: 
udulohaz-buzska-csisztafurdo
Település: 
Buzsák-Csisztafürdő
Megye: 
Somogy megye
Utca,hsz: 
Virágsor u. 17.
Megjegyzés a megközelítéshez: 
A termálfürdőtől 100 m-re.
Szálláshely típusa: 
Vendégház
Üzemelés ideje: 
április 1-szeptember 30
SZÉP kártya: 
0
Összes férőhely száma: 
18
Férőhelyek elosztása: 
9 szoba, 18 férőhelyes, kétszintes, hangulatos faház. Az alsó szinten konyha, fürdő és wc tartozik a 3 szobához. Az emeleten 6 szoba található, konyha, fürdőszoba és wc.
Vízvételezési lehetőség: 
házban
Fűtés: 
nincs
Főzési lehetőség: 
felszerelt konyha
Minimális szállásdíj: 
3 000
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 
3
Minimális létszám: 
6
Kapcsolattartó: 
Kluber Éva
Telefonszám: 
+36 70 312 6873
E-mail cím: 
ertekesites@jdhun.hu
Bemutatkozás: 
A szobákban pótágy elhelyezhető. ( 2 000 Ft) A kertben medence (július 15-től), napozóágy, hintaágy, homokozó, csúszda. Főzési lehetőség a közös, jól felszerelt konyhában. Fürdő, WC a folyosón. Bérelhető: 04.01-09.30 között Az ár: 3 000 Ft/fő/éj. Minimum foglalás: 3 éjszaka Utalvány nem áll módunkban elfogadni. Gyógyfürdő a Balatonhoz legközelebb, Fonyódtól 4 km-re. Buzsák Csiszta-fürdőn, 100 m-re a gyógyfürdő bejáratától, kiadó nyaraló, nagyobb társaságnak is. Rossz idő esetén is kellemesen töltheti idejét. Alkalmas családok, párok, baráti társaságok részére. - 30 % előleg utalása előre- ez a szoba foglalása, - a fenn maradó összeget érkezéskor kell fizetni, - a medencét mindenki csak saját felelősségére használja - a terület bekerített és nagyon szép kert veszi körül a nyaralóházat, csendes - az idegenforgalmi adó (300 Ft/fő/nap-csak 18 év felett fizetendő) - szállás elfoglalása délután 14 órától (tehát az eltöltött éjszakákat számoljuk) - a nyaralót a pihenés letelte után délelőtt 10-kor kell elhagyni - ágyneműt a tulajdonos biztosítja - a nyaralás ideje alatt csak a vendégek tartózkodnak a nyaralóban (az önkormányzat ellenőrzi) - Fontos: a nyaralóban és a berendezési tárgyakban keletkezett kárt a tulajdonos részére meg kell téríteni - a minimum foglalás 3 éjszaka, legalább 6 fő. - utalványt sajnos nem tudunk elfogadni
Környék: 
4 km távolságra Fonyódtól, A Balaton melletti Nagy-berek szélén végzett olajkutató fúrások nyomán Buzsák Csisztapusztához közeli részén 1953-ban 42 °C hõmérsékletû, melegvizet találtak.Az ásványi anyagokban gazdag csisztai víz hidrokarbonátos, kénes és nagy mennyiségû szénsavat is tartalmazó gyógyvíz. Kedvezõ összetétele alkalmassá teszi mozgásszervi, reumatikus és nõgyógyászati betegségek, valamint különféle bõrbetegségek, bél és gyomorpanaszok kezelésére. Kiválóan alkalmas csonttörések utáni rehabilitációra is. A fürdõ vizét 2006-ban gyógyvízzé nyilvánították. A családias hangulatú fürdõben öt töltõ-ürítõ rendszerû medence várja a vendégeket. A 93 m2-es gyermek medence 33-35°C vízzel feltöltött, a 25 m2-es kis ülõ medence vize 38-40°C hõmérsékletû, a nagy ülõmedence 105 m2 és 36-38°C, miként a 98 m2-es nagy fedett ülõmedence is. A 15 m2 térfogatú kis fedett ülõ medence 38-40°C vízzel telített. A fürdõtelepen szauna, napozóágy, masszázs, manikûr-pedikûr, fodrászat, játszótér szolgálja ki a vendégeket, de természetesen étkezési lehetõség is biztosított. A fürdõhöz tartozó kemping sátorral és lakóautóval érkezõ vendégek számára alkalmas. Kiépített áramvételi lehetõség és külön vizesblokk szolgálja a kempingezni vágyók kényelmét. 2013-14 évben történt beruházás alkalmával a fürdõ területén épült 500 m2-es épületben új medence, új öltözõk, orvosi szoba és kiszolgáló helyiségek várják az idelátogatókat.
Szálláshely jellemzői: 
Kertben főzési,sütési lehetőség
TV
Felszerelt konyha
Ágynemű
Közös használatú fürdőszoba
Hűtő
WC
Medence
Pótágy
Környék jellemzői: 
Kilátó
Vár
Történelmi rom
Horgászati lehetőség
Vadászati lehetőség
Kézműves termékek
Múzeum
Fürdő,uszoda
Élelmiszer vásárlási lehetőség
Étterem
Egyedülálló természeti érték
Gyógyfürdő
Borospince, borászat
Hely: 
POINT (17.5603707 46.684006)
Turisztikai tajegyseg: 
Megosztás: