Kedves Olvasóink, Szállásadók!

Úgy gondoltam, hogy ideje már kicsit gatyába rázni a Vándorbotot, ha lehet ilyen képzavarral élni. Több, mint 5 éve indítottam útnak az oldalt, és azóta sok visszajelzést kaptam, sok tapasztalatot szereztem. Ezeket összegyűjtöttem, és pár hónap háttérben lezajlott munka után, végre útjára indíthattam az oldal új, szebb, jobb verzióját.

Nézzük a legfontosabb változásokat:

1) A weboldal olvasói már mobilon és tableten is élvezhetik a tartalmakat.

2) Érdemes az oldalra regisztrálni, mivel a regisztrációt követően lehet beküldeni új Emlékérme gépeket vagy épp Táborhelyeket. Ezeket az adatokat a jóváhagyást követően szabadon szerkeszthetik a beküldők, így járulva hozzá egy naprakész adatbázishoz. Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult akár az Emlékérme akár a Táborhely adatbázis bővítéséhez, csak így tovább! :)

3) A weboldalon továbbra is ingyenesen hirdethetnek a jellemzően bakancsos szálláshelyek. Újdonság, hogy regisztrációt és szálláshely adatlap kitöltését követően minden szálláshely maga szerkesztheti az adatlapját, így nem kell a Vandorbot.hu szerkesztőit megkeresni az esetleges adatváltozással kapcsolatban.

Észrevételekkel, kérdésekkel, ötletekkel ide kattintva léphettek velem kapcsolatba.

Jó olvasgatást, böngészést kívánok!

Kovács Kornél