A Vándorbot.hu Szálláskeresője INGYENES megjelenési lehetőséget kínál olyan szálláshelyek részére, akik elsősorban a bakancsos turisták vendéglátását célozták meg. Célunk, hogy az oldalunkat böngésző turisták megtalálják a számukra legmegfelelőbb szálláshelyet. 

Miért van ingyen?
Célunk, hogy a természetszerető, bakancsos turisták megtalálják számukra a megfelelő szálláshelyet a következő túráik alkalmával. Olyan szállásadókat keresünk, akiknek a vendéglátás a szenvedélyük. A Szálláskeresővel szeretnénk segíteni a túratársainkat, és a szállásadókat is.

Ingyenes is marad, nem kell jövőre sem fizetnem?
Ha az akció időtartama alatt regisztrálsz, nem kell fizetned se idén, se jövőre, se azután. Ingyenesen jelentetjük meg hirdetésed a weboldalon addig, ameddig csak szeretnéd.

Az akció 2021. január 1-től visszavonásig érvényes!

Hogyan működik?

1) Ha újonnan regisztrálsz az oldalra, akkor a regisztráció során állítsd be, hogy szállásadóként regisztrálsz és add meg a szálláshelyed nevét. Hamarosan kapni fogsz egy értesítést arról, hogy rögzítheted a szálláshelyed adatlapját. Ezt a weboldalra belépve a fejlécben található menüpontok segítségével teheted meg.

2) Ha már szálláshelyed szerepel az oldalon: regisztrálj be szintén szállásadóként. Majd arról az e-mail címről, ami a szálláshelyed adatlapján is szerepel küldj egy e-mailt a website@vandorbot.hu címre, amiben megírod a regisztráció során megadott felhasználóneved, valamint a szálláshelyed nevét. Hamarosan összekapcsoljuk a felhasználói fiókod a szálláshelyed adatlapjával, így a továbbiakban szabadon szerkesztheted az adatokat.

Biztosan megjelenik a szálláshelyem a weboldalon?
A Vandorbot.hu folyamatosan törekszik arra, hogy az olvasói számára minőségi szolgáltatást nyújtson. Ezért ha az adatlap túlságosan hiányos (pl. a fényképek rossz minőségűek, a szálláshely bemutatása nem informatív) fenntartjuk a jogot, hogy a szálláshelyet nem jelenítjük meg a weboldalon, vagy kapcsolatba lépünk veled, hogy ezen hiányosságokat javítsd. Az adatlapok feldolgozása manuálisan történik, ezért ha mindent rendben találunk, abban az esetben is számolj néhány nap átfutási idővel!

Van lehetőség a szálláshelyem további promóciójára, kiemelésére?
Igen, több lehetőség is van erre:

1) Ha szeretnéd szálláshelyed a weboldal kiemelt helyein (pl. főoldal, cikkek, térképek) megjeleníteni, vedd fel velünk a kapcsolatot, írd meg mire lenne szükséged, és mi visszaküldünk egy árajánlatot.

2) Ha szeretnéd, hogy szálláshelyed személyesen keressük fel és egy túrabeszámoló keretén belül bemutassuk olvasóinknak, szintén írj nekünk és megbeszéljük a részleteket.

 

Kérdés esetén bátran keress minket a kapcsolat oldalon keresztül!