Pajta Porta Vendégház

Hírlevél feliratkozás

egyediurl: 
pajta-porta-vendeghaz-dudar
Település: 
Dudar
Megye: 
Veszprém megye
Utca,hsz: 
Kossuth Lajos utca 36.
Megjegyzés a megközelítéshez: 
A református templom utcájában található a vendégházunk - a templom már a faluba érve messziről látszik, így könnyen megtalálnak
Szálláshely típusa: 
Vendégház
Üzemelés ideje: 
Márciustól Januárig
SZÉP kártya: 
1
Összes férőhely száma: 
22
Férőhelyek elosztása: 
1 x 1 fő 1 x 3 fő 2 x 5 fő 1 x 8 fő fűtési szezonon kívül.
Vízvételezési lehetőség: 
Vezetékes ivóvíz az épületben.
Fűtés: 
Egy cserép- és két téglakályha fűti a vendégházat
Főzési lehetőség: 
Felszerelt konyha, udvari tűzrakóhely bográccsal, nyársakkal, grillserpenyővel, nagy üsttel áll rendelkezésre.
Minimális szállásdíj: 
3 500
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 
1
Minimális létszám: 
1
Kapcsolattartó: 
Szalontay Szilvia
Telefonszám: 
+36308684524
Weboldal: 
www.pajtaporta.hu
E-mail cím: 
pajtaporta@gmail.com
Kedvezmény: 
6 főtől, illetve 2 éjszakától kedvezményt biztosítunk
Vandorbot.hu kedvezmény / élmény: 
A vandorbot.hu oldalról foglaló vendégeknek már egy éjszakás foglalás esetén is jelentős árengedményt biztosítunk, hiszen 3.500 Ft/fő/éj helyett 2.500 Ft/fő/éj árral számolunk.
Bemutatkozás: 
150 éves, jellegében felújított és berendezett olcsó vendégházunkba várjuk a falusi turizmust kedvelő kirándulókat, és azokat is, akik szívesen kipróbálnák a csacsigolást! Látogasson el Dudarra, a Bakony Ördög-árokkal, Római-fürdővel és barlangokkal határolt kis falujába, ahol igazi falusi környezetben pihenhet, házias ízeket kóstolhat! Fűtési szezonon kívül üzemelő pajtaszállásunkra szervezett programokkal, vezetett túrákkal, kézműves bemutatókkal várjuk a táborozókat, osztályokat, munkahelyi és baráti társaságokat! Esküvő, születésnap, nyári tábor – csak néhány a sok lehetőség közül... Három hálószobában 14 embert tudunk elhelyezni. Hímzett, horgolt, déd- és nagyszülői örökségből megmentett ágyneműben hajthatják álomra fejüket vendégeink. A helybéli ügyes kezű asztalosmester jóvoltából felújított parasztágyakban pihenhetnek vendégeink. Fűtési szezonon kívül üzemel pajtaszállásunk, melynek galériáján további 8 ember pihenhet romantikus környezetben. Táncparkett méretű beszélgetős, étkezős közösségi tér nyújt menedéket rossz idő esetén, s otthont adott már esküvőnek, születésnapnak és nyári tábornak is. Ha becsukjuk magunk mögött a kaput, kizárjuk a külvilágot és a gondokat is. Kőfal veszi körül az udvart, talán ennek is köszönhető az a kellemes klíma, ami hajnalig a tábortűz körül marasztalja a vendéget. Öreg diófa ad árnyékot a kertben falatozóknak, függőágyban pihenőknek. És ha túl nagy a csönd, ha úgy érezzük, megállt az idő, Ördög, a világ legszebb szamara addig ordít, amíg vissza nem zökkenünk ebbe az idilli valóságba. Előzetes egyeztetés után földalatti kalandtúrákat is szervezünk vendégeinknek, akik 160 méter mélyen működő szénbányába ereszkedhetnek le.
Környék: 
Dudar nem tartozik a kiemelt turista-célpontok közé – méltánytalanul, hiszen az aktív pihenés szerelmesei napokra, hetekre elegendő elfoglaltságot találhatnak. A község közvetlen közelében található, gyalogosan vagy akár csacsiháton is elérhető barlangok, tiszta vizű források, kijelölt tűzrakóhelyek mellett felüdül test és lélek. Akkor sem kell autóba ülni, ha hosszabb lélegzetvételű útra indulunk, hiszen az Ördög-árok vagy éppen a Római-fürdő szépségei gyalogosoan is elérhetők.
Hely: 
POINT (17.9452828 47.3098542)
Turisztikai tajegyseg: 
Megosztás: