Bakonybél

3 000 Ft-tól


Kapcsolat, foglalás


Szálláshely típusa:
Apartman
Üzemelés ideje:
egész évben
Minimális létszám:
2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma:
2 éjszaka
Összes férőhely:
10 fő
Férőhelyek elosztása:
Szobák: 4+4+2

Vízvételezési lehetőség:
konyha,fürdő
Fűtés:
központi
Sütési, főzési lehetőség:
Felszerelt konyha,udvari tűzrakóhely

Megközelítés

Veszprém megye
Bakonybél
Fürdő u 24

GPS koordináták:
47.2542542, 17.7200155


Kedvezmények

SZÉP kártya elfogadóhely:
Igen

Szálláshely jellemzői

  • TV
  • Felszerelt konyha
  • Saját fürdőszoba
  • Hűtő
  • WiFi
  • Játszótér

Környék jellemzői

Vendégházunkban három apartman került kialakításra. A szobákban 4+4+2 férőhely található, pótágyazásra kérésre van lehetőség.
Az apartmanok fürdőszobával, WC-vel, jól felszerelt konyhával, hűtővel, saját Tv-vel, Wi-Fi internet kapcsolattal vannak ellátva.
Gyermekeknek játszóház hintákkal, csúszdával!
Környék
Jó tíz éve is van már, hogy átutazóban a Bakonyban megálltunk Bakonybélben. Olyannyira megtetszett, hogy pár hónap múlva ide is költöztünk. Nagyon jó döntés volt. Jó szívvel ajánlanám mindenkinek!

Tudva, hogy nem egyszerű megoldani, gondoltuk a családommal miért ne segítenénk, ha csak rövid időre is másokat ehhez az élményhez. Döntés született, csatlakozunk a falusi vendéglátók családjához. Tervezgetés, osztás-szorzás, kivitelezés és az eredmény, elkészült a Bakonyi Csillag Vendégház.

Szeretettel várunk mindenkit és bízvást reméljük, hogy hasonló érzéseket tapasztalva, feltöltődve, kipihenve jó emlékekkel telve térnek haza otthonukba. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, és reméljük, sokszor találkozhatunk még ezen a nagyon szép helyen.Családunk a faluban lakik, kellően távol ahhoz, hogy az ön nyugalma zavartalan legyen, de elég közel, hogy bármilyen problémájában segítsünk.

Várjuk szeretettel családját, barátait!