Egerszalók

2 500 Ft-tól


Kapcsolat, foglalás


Szálláshely típusa:
Vendégház
Üzemelés ideje:
Egész évben
Minimális létszám:
1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma:
1 éjszaka
Összes férőhely:
26 fő
Férőhelyek elosztása:
4 x 2 Fő, 2 x 4 Fő, 2 x 5 fő

Vízvételezési lehetőség:
Vezetékes víz
Fűtés:
Központi fűtés 500 Ft/Fő/Éj
Sütési, főzési lehetőség:
Felszerelt konyha

Megközelítés

Heves megye
Egerszalók
Széchenyi 82

GPS koordináták:
47.8648436, 20.3161833


Kedvezmények

SZÉP kártya elfogadóhely:
Igen
Kedvezmény:
5%

Vandorbot.hu kedvezmény / élmény

Biciklis túravezetés, Riksázás a faluban.

Szálláshely jellemzői

  • Kertben főzési,sütési lehetőség
  • TV
  • Felszerelt konyha
  • Saját fürdőszoba

Környék jellemzői

A szállásunk falusi szálláshely: 2 napraforgós. Mi egy dinamikusan fejlődő településen Egerszalókon vendéglátással foglalkozunk. Párommal 13 éve fáradozunk, hogy vendégeink minél komfortosabban érezhessék magukat nálunk. Három gyermekünket nevelve, várjuk a párokat, családokat, baráti társaságokat, sok szeretettel. Vendégházunk 8 szobával rendelkezik, amiben 2 db ötágyas, 4 db kétágyas és 2 db négyágyas szoba áll a vendégeink rendelkezésére. A szobákban tv, hűtő, fürdőszoba, két szobában mini konyha található. Az udvaron grillező, bográcsozó hely van, valamint az alaksorban egy borozó és konyha van kialakítva csocsóval.

-Programszervezés:
-Lovagoltatás
-Paintball lövészet
-Kirándulások szervezése
-Kerékpárkölcsönzés
-Borkóstoló
-Bortúra
-Kalandpark
-Disznótoros
-Sétarepülés
Környék
A felüdítő Gyógyvizek Völgye A három települést - Egerszalók, Demjén, Egerszólát - körbeölelő Gyógyvizek Völgyét a Mátra és a Bükk között, a Laskó-patak völgyében találják. A turisztikai kistérség kiemelkedő vonzástényezői a gyógyfürdők az éjszakai fürdőzés lehetőségével, különleges kőformák, a borok és boros gasztronómiai rendezvények és a vendégszerető emberek. Egerszalók fő nevezetessége a Sódomb, a föld mélyéből feltörő hévízforrás, amely közel négyszáz méteres mélységből 68 fokos, több mint 27 000 éves, egyedülálló összetételű gyógyvíz. A víz sókiválása holdbéli tájat varázsolt a felszínre. A gomolygó fehér párával körülvett mészkőtufakúpnak messziről csodájára járnak. A hőforrás gyógyvizére települt a SalirisResortSpa és Gyógyfürdő reumatikus betegségekre és baleseti műtétek utáni rehabilitációra kiváló. Látványosságként említhetők a kisebb túrák keretében felkereshető riolittufába vájt kaptárkövek, barlangok és a helyi védelem alatt álló Egerszalóki Barlanglakások. A közelben található egy családias méretű Lepkemúzeum is. A település központjában egy hajdani szép parasztházakat megidéző épületben nyitott meg a Gyógyvizek Völgye Turisztikai Információs Iroda. Itt kapott helyet egy tájszoba, ahol a települések múltjáról és jelenéről is kaphatnak információt. Udvara szombatonként termelői piacnak és rendezvényeknek is teret biztosít.
A pompás Demjéni Termál völgy hegyes-dombos vidékét valószínűleg az Isten is jókedvében teremtette! A gyönyörű mozaikkal kirakott, teraszos gyógyfürdőben romantikus éjszakai fürdőzésre is van lehetőség. A völgykaréj egyik a Hotel CascadeResort&Spa várja vendégeit, a másikon egy különleges Barlangfürdő készült, amelyet 2015 év elejétől vehettek birtokba a látogatók.
Egerszóláton azok érezhetik jól magukat, akik csendes falusi környezetre vágynak, s mi mást is fogyasztanának, mint Egerszóláti Olaszrizlinget! A Gyógyvizek Völgyének településein a vendégek bőséges szálláshelykínálatból válogathatnak az egyszerű falusi szálláshelytől a négy csillagos wellness szállodáig. Borászaink finom, tüzes borokkal, csodálatos riolittufa pincékben várják vendégeket.
Az év folyamán számos gasztronómiai rendezvényen győződhetnek meg a helyiek főző-sütő tudásáról. Érdemes eljönni és megkóstolni…