Apkó Vendégház

Hírlevél feliratkozás

egyediurl: 
apko-vendeghaz-oriszentpeter
Település: 
Őriszentpéter
Megye: 
Vas megye
Utca,hsz: 
Baksa szer 62.
Megjegyzés a megközelítéshez: 
A körforgalomban lévő vendéglő melletti első utca jobbra fel a baksa szeri dombra. A domb tetején (kb. 500 m) jobbra található.
Szálláshely típusa: 
Vendégház
Üzemelés ideje: 
Egész évben
SZÉP kártya: 
1
Összes férőhely száma: 
9
Férőhelyek elosztása: 
"A" lakrész: 1 db 3 ágyas szoba, 1 db 2 ágyas szoba, előszoba, nagy fürdőszoba "B" lakrész: 1 db 2 ágyas szoba, előszoba, kis fürdőszoba Központi rész: 1 nappali 2 ágyas, felszerelt konyha, étkező, nagy fedett terasz
Vízvételezési lehetőség: 
Fürdőszobákban és konyhában
Fűtés: 
gáz és kandalló
Főzési lehetőség: 
felszerelt konyha a központi részben, udvari tűzrakóhely
Minimális szállásdíj: 
4 000
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 
1
Minimális létszám: 
2
Kapcsolattartó: 
Németh Ágota
Telefonszám: 
+36302260500
Weboldal: 
www.orsegszallasok.hu
E-mail cím: 
bcinvest@t-online.hu
Kedvezmény: 
9 fő esetén központi rész ingyen használható és összesen 35.000,-Ft/éj
Vandorbot.hu kedvezmény / élmény: 
A Vándorbot.hu látogatói, amennyiben a teljes házat kibérlik és minimum 2 éjszakát bérelnek ingyenes szaunázási lehetőséget biztosítunk!
Bemutatkozás: 
Az Őrség központjában Őriszentpéteren található. Új építésű, modernen berendezett mégis az Őrség stílusjegyeit mutató épület fafödémmel, kandallóval, sok üveges résszel. A házból jól látható a nagy kert, a szomszédos kis erdő és gyakorta erdei állatok, melyek bemerészkednek. A kertben van szaletli, szalonnasütőhely, gyerekjátszó. A nagy fedett teraszon esős időben is kellemesen lehet időt tölteni a vendégeinknek. Ideális családoknak, kisebb baráti közösségeknek, mivel a házban a központi rész nagy, így beszélgetésekre, közös étkezésekre ideális. A ház pincéjében finn szaunázási lehetőséget is igényelhetnek vendégeink.
Környék: 
Az Őrség kiránduló helyeiről, erdőiről, dombos területéről, nagy tisztásairól, kis tavairól ismert. Sok állat, madár, növény megfigyelésére alkalmas.A túrázók, kerékpározok ideális helye. Több kis tóban lehet fürödni, de aki kényelemre vágyik, azt a környéken 25 km-es körzetben több wellness lehetőség is várja. Árpád kori templom, a régi őrállók házai, kerített ház Pityer szeren, nagyon sok fesztivál, nyitott porták várják az idelátogatókat.
Szálláshely jellemzői: 
Kertben főzési,sütési lehetőség
Felszerelt konyha
Szauna
Közeli túraútvonalak, túramozgalmak: 
Országos Kéktúra
Hely: 
POINT (16.418498 46.834187)
Turisztikai tajegyseg: 
Megosztás: