Cinege Vendégház

Hírlevél feliratkozás

egyediurl: 
cinege-vendeghaz-bugac
Település: 
Bugac
Megye: 
Bács-Kiskun megye
Utca,hsz: 
Felsőmonostor 465.
Megjegyzés a megközelítéshez: 
A Bugacra vezető közút 12-es km kőnél, a vendégházat jelző táblánál a földúton 800 métert haladva.
Szálláshely típusa: 
Vendégház
Üzemelés ideje: 
március 1.-november 1.
SZÉP kártya: 
1
Összes férőhely száma: 
9
Férőhelyek elosztása: 
összes férőhely: 9 fő (7 fő főágyon, 2 pótágyon) I. apartman 3 férőhely+ 1 pótágy II. apartman 4 férőhely+ 1 pótágya
Vízvételezési lehetőség: 
épületben, udvarban
Fűtés: 
cserépkályha
Főzési lehetőség: 
felszerelt konyha, udvari tűzrakóhely
Minimális szállásdíj: 
4 000
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 
1
Minimális létszám: 
2
Kapcsolattartó: 
Tóthné Manga Irén
Telefonszám: 
+36 30 434 2722
Weboldal: 
cinegehaz.hu
E-mail cím: 
cinegebugac@gmail.com
Kedvezmény: 
Teljes ház foglalása esetén
Vandorbot.hu kedvezmény / élmény: 
Házi készítésű üdvözlőitallal és kóstolóval fogadjuk kedves vendégeinket! A kertben termő gyümölcsök szabadon fogyaszthatóak.
Bemutatkozás: 
Vendégházunk felújítása és bővítése 2012. áprilisában fejeződött be. A részben vályogból, részben téglából épült ház hatalmas, árnyat adó fákkal körülvett, parkosított udvarban található. A nagy udvarban pihenő, kerti-tó, sütögető hely, kemenceház és játszótér is kialakításra került. A gyerekek önfeledt játékához kerti játékok, homokozó, pancsoló és egyéb játszószerek is rendelkezésre állnak. Az udvarban 2 állásos fedett parkoló található. A régi bútorokkal berendezett vendégház jól felszerelt modern konyhával és fürdőszobával várja vendégeit. Az épületben 2 külön bejáratos fedett terasszal, külön wc-s fürdőszobával és konyhával rendelkező apartman került kialakításra. Mindkét apartmanban cserépkályha biztosítja a fűtést. A két apartman egy ajtóval összenyitható, de természetesen az ajtót bezárva a két lakrész teljesen elszeparálható. Amennyiben a 2 apartmant egy nagyobb társaság bérli, lehetőség van az apartmanok átjárhatóságára is. A nagy nappali akár 8-10 fő kényelmes közös étkezésére, a cserépkályha meghittségében folytatott közös beszélgetésekre is alkalmas. A vályogházas részben (I. apartman) 3 fő (hálószobában franciaágy + 1 ágy), az újonnan bővített részben (II. apartman) 2+2 fő (hálószobában franciaágy, nappaliban kihúzható 2 személyes kanapé) tud kényelmesen pihenni. Pótágy elhelyezése megoldható. Mindkét apartmanban színes tévé található. A vendégház egyben és apartmanonként is kiadó. Az apartmanok külön teraszról közelíthetők meg, így lehetőség van a külön, egymás zavarása nélküli pihenésre, de mivel az összenyitásra is lehetőség van, így akár nagyobb társaság együttesen is élvezheti a nyaralást. Amennyiben a két külön bejárattal és terasszal rendelkező apartmanokban különálló családok pihennek, a két lakóegység lakói egymástól elkülönülve, egymás zavarása nélkül, nyugalomban fogyaszthatják el a reggelijüket, játszhatják a késő estig elnyúló társasjáték partikat, vagy az ebéd utáni csendes pihenőt tartva, hallgathatják az erdő és a madarak hangjait. A vendégházat nagy kert veszi körül (közel 6000 m2 ), melyben nagyra nőtt díszfák és gyümölcsfák adnak árnyat a kertben tartózkodóknak, csábítanak piknikezésre. A kertben bőven van hely kerti játékokra (tollaslabda parti, labdázás, foci, bújocska stb). Az éjszaka is megvilágítható kert, a térkövezett sétálóutak, járdák romantikus esti programokra is adnak lehetőséget. Az udvarban található hatalmas sziklakert lehetőséget ad a kerti dísznövények, gyógyfüvek megismerésére. Kerti tavunk aranyhalai nyugalmat árasztanak. A természet a mi wellnesünk! A vendégház felszereltsége: A teljesen felszerelt konyhákhoz (hűtő, mélyhűtő (II.ap.) főzőhely, mikro és egyéb elektromos berendezések, evőeszközök, tányérok, poharak és egyéb konyhai felszerelések tartoznak. Az udvaron tűzrakóhely, bográcsozási lehetőség, kerti bútorok, kerékpár, játszótér, homokozó, pancsoló. Vendégeink számára ágyneműt, személyenként egy törölközőt biztosítunk. Alapvető tisztító- és tisztálkodó szerek
Környék: 
Községünk híres Pusztájáról, ahol évente megrendezésre kerül a Kurultáj és Ősök napja rendezvény, mely határokon átnyúló kapcsolatépítésre alkalmas. Ezen rendezvény a Kárpát-medencei magyarság legnagyobb hagyományőrző ünnepe, egyben Európa legnagyobb lovas hagyományőrző rendezvénye is, valamint a Hun-Türk tudatú népek közös ünnepe. A falu határában az elmúlt években feltárásra kerültek az Árpád-korból származó, - egyedülálló - Pétermonostor romjai. A közelben sok termál- és gyógyfürdő is található.
Szálláshely jellemzői: 
Kertben főzési,sütési lehetőség
TV
Felszerelt konyha
Ágynemű
Saját fürdőszoba
Hűtő
Állatbarát szálláshely
Bababarát szálláshely
WC
Kerékpár kölcsönzés
Játszótér
Nagyszerű kilátás
Sátrazási lehetőség
Kerékpár tároló
Tüzifa igényelhető
Bográcsozási lehetőség
Kézműves termékek
Környék jellemzői: 
Kilátó
Tanösvény
Történelmi rom
Kisvasút
Horgászati lehetőség
Vadászati lehetőség
Kézműves termékek
Múzeum
Fürdő,uszoda
Strand
Vallási hely
Élelmiszer vásárlási lehetőség
Étterem
Egyedülálló természeti érték
Gyógyfürdő
Arborétum
Lovaglás
Hely: 
POINT (19.7001861 46.6852601)
Turisztikai tajegyseg: 
Megosztás: