2 800 Ft-tól

Üzemel:
Egész évben
SZÉP kártya elfogadóhely
Sopron, Bezerédj u 4

Lencsés László

Összes férőhely: 18 fő
Elosztás:
Vendégeink részére kínálunk:
2 db 60 nm-es kétszobás apartman lakást, melyben lakásonként maximum: 6 és 7 fő
1 db 45 nm-es egyszobás amerikai konyhás apartman lakást, melyben 2-3-4-5 fő elhelyezésére van lehetőség.


Minimálisan foglalható létszám: 2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 2

Vízvételezési lehetőség: Épületben
Fűtés: Gázfűtés
Főzési / sütési lehetőség: Felszerelt konyha


Szálláshelyünk:

Az apartmanok jól felszerelt, berendezett konyhával vannak ellátva. Főzési lehetőség biztosított.
(Hűtő, mikrohullámú sütő, tűzhely, edénykészlet, evőeszközök, kávéfőző)
A lakásokban minden szoba kábeltelevízió és internet elérhetőséggel rendelkezik.(WIFI)
Az apartmanokban vendégeink önellátóak.
Az apartmanok összkomfortosak, minden igényt kielégítenek.Jellemzők:
TV, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Hűtő, WiFi, WC

Szálláshelyünk környezete:

Sopron és környéke egyedülállónak számít Magyarországon, az ódon hangulatú, kompakt belváros, a gyönyörű, szinte alpesi természeti környezet, a környéken lévő főúri kastélyok és büszke várak méltán teszik hazánk egyik legnépszerűbb kirándulóhelyévé.

A középkori Magyarország egyik legfontosabb városa ma már egy kissé csendes, közepes nagyságú város, de egységes, barokk stílusú óvárosa, és értékes gótikus templomai révén idegenforgalmi szempontból méltán egyik leglátogatottabb városunk.

Hangulatos sétákat tehetünk az évszázados belvárosban, érdekes kiállításokat látogathatunk meg a technikatörténettől kezdve a tipikus polgári enteriőrök keresztül, a gótikus és barokk egyházi emlékekig.

A város villanegyede, a Lövérek magasan felkúszik a Soproni-hegység északi lankáira, a garantált friss levegőn tett kisebb-nagyobb sétákat emlékezetessé teszik a romantikus fenyvesek és a gondozott parkerdei sétautak.

Sopron a kékfrankos városa is, hagyományos szőlőtermesztő vidék, a soproni szőlősgazdák, a poncichterek borait, elsősorban természetesen a kékfrankost nem lehet kihagyni a kínálatból.

Sopron Fraknó vára Sopron, Kecske Templom Nagycenk, Széchenyi-kastély Sopron, Tűztorony Soproni-hegység, Kilátó túra Szent Mihály templom, Sopron Lánzsér vára Nagycenk, Széchényi Mauzóleum Lakompaki kastély, Természetrajzi múzeum

Túraútvonalak kirándulóknak:
Ciklámen tanösvény
8 km hosszú kényelmes, megerőltetés nélkül végigjárható útvonal, amely a Soproni Tájvédelmi Körzet természeti értékeit, növény- és állatvilágát mutatja be. Sopron-Lővereket köti össze a Várhely (482 m) érintésével Sopron-Kertvárossal. Jelzése a fákra festett rózsaszín ciklámen.
Zöld jelzés
egy darabig együtt halad a Ciklámen tanösvénnyel, majd a Deák-kút mellett elhaladva Hatvan Ferenc emlékművéhez vezet. Emelkedők vannak ugyan, de alapvetően kényelmes túrának minősül.
Zöld háromszög
közepesen meredek útvonalon közvetlenül a Károly-kilátóhoz (398 m) vezet.
Sárga háromszög
a régi szánkópálya kanyargós nyomvonalán visz a Károly-kilátóhoz.
Kék háromszög
kifejezetten edzetteknek való, meredek útvonal a Károly-kilátóhoz.


Túraútvonalak sportos alkatúaknak:
Erdei tornapálya
21 állomásán a fokozódó terhelésnek megfelelően összeállított tornagyakorlatokra nyílik lehetőség.
Terrain sétapályák:
T1, T2, T3, T4 jelzéssel különböző nehézségű útvonalak.
Lővér futópályák
táblák és a fákra festett számok jelzik.
Kék jelzés (Károly-kilátó - Dalos-kő)
Egy különleges hangulatú túraútvonal, mely a Károly-kilátóról a közeli Dalos-kőhöz vezet. A Dalos-követ az első itt megrendezett, közel 600 énekes részvételével lezajlott dalosverseny emlékére állították. Ez 1863-ban történt. A XIX. század végén rendszeresen tartottak itt kórustalálkozókat is. Innen származik a magaslat elnevezése: Dalos-hegy (404 m). A Dalos-kövön túl nem messze Altdörfer Viktor soproni születésű zeneszerző emlékműve áll. A hagyományt napjainkban ismét felelevenítik az évente megrendezésre kerülő Dalos-hegyi Kórustalálkozóval, mely a kórusénekesek és a természetjárók közös ünnepe.

Környék jellemzői:
Kilátó, Tanösvény, Vár, Történelmi rom, Kisvasút, Horgászati lehetőség, Kalandpark, Kézműves termékek, Helyi finomságok, Múzeum, Barlang, Fürdő,uszoda, Strand, Forrás, Élelmiszer vásárlási lehetőség, Étterem, Egyedülálló természeti érték, Borospince, borászat, Lovaglás, Vezetett túrák