Nagybörzsöny

3 000 Ft-tól


Kapcsolat, foglalás


Szálláshely típusa:
Apartman
Üzemelés ideje:
Egész évben
Minimális létszám:
2 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma:
2 éjszaka
Összes férőhely:
6 fő
Férőhelyek elosztása:
Háló szobában 4 fő, az ebédlőben 2 fő.

Vízvételezési lehetőség:
Vezetékes víz
Fűtés:
Gáz radiátor fűtési szezonban 300,-Ft/fő (6 fő esetén összesen 1000 Ft.)
Sütési, főzési lehetőség:
Teljesen felszerelt konyha

Megközelítés

Pest megye
Nagybörzsöny
Templom tér 17.

A Szent Miklós templomnál (sárga nagy templom) található kis parasztház. A községet jelző táblától második elágazás jobbra.

GPS koordináták:
47.9343936, 18.8224563


Kedvezmények

SZÉP kártya elfogadóhely:
Igen
Kedvezmény:
6 fő esetén 10 nap után 2700,-Ft/fő/éj+IFA a szállásdíj

Szálláshely jellemzői

  • Zárt parkoló
  • Kertben főzési,sütési lehetőség

Környék jellemzői

A múlt század hangulatát idéző, teljesen felszerelt és felújított, 65 négyzetméteres parasztház 4+2 fő elhelyezésére van lehetőség. A nagy parkosított kertben grillezési,szalonnasütései és bográcsozási lehetőség, ill. a járművek részére parkolás a diófa árnya alatt. Az épület és a hozzá tartozó zárt udvar teljesen különálló. 12 éve üzemel. Az ország szinte minden részéről pihentek a vendégházban. Nagyon sokan - egy évben több alkalommal is- visszatérnek.
Környék
Budapesttől alig 80 km-re az Északi-középhegység nyugati bástyáját jelentő Börzsöny-hegység lábánál, egy műemlékben gazdag kedves, hangulatos erdei községben kínálok szálláshelyet. Szabadidős tevékenységek és programlehetőségek a községben. Gótikus stílusban épült Bányásztemplom, XIX.sz. Vizimalom, XIII.sz. Román stílusú Szent István templom. 103 éves Erdei kisvasút, horgásztó, és számos turistaút várja a kirándulókat.

Túravezetést nem vállalok, de szívesen megkínálom vendégeimet házi tojásból készült palacsintával, melyet finom általam készített lekvárral ízesítem.