Király vendégház

Hírlevél feliratkozás

egyediurl: 
kiraly-vendeghaz-abaliget
Település: 
Abaliget
Megye: 
Baranya megye
Utca,hsz: 
Kölessy Vince u. 28.
Megjegyzés a megközelítéshez: 
Tótól 50 m, barlang 100 m-re.
Szálláshely típusa: 
Vendégház
Üzemelés ideje: 
március 15-október 25.
SZÉP kártya: 
1
Összes férőhely száma: 
9
Férőhelyek elosztása: 
Az alsó szinten 3 egyszemélyes hálófülke található+ a nappaliban kétszemélyes kihúzható kanapé. A felső szinten egy franciaágy és két pótágy van elhelyezve. Tehát 5-9 főt tudunk elhelyezni.
Vízvételezési lehetőség: 
Épületben
Fűtés: 
Vegyes tüzelésű kazán, központi fűtés
Főzési lehetőség: 
Felszerelt konyha, tűzrakóhely
Minimális szállásdíj: 
13 000
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 
3
Minimális létszám: 
1
Kapcsolattartó: 
Királyné Haász Nóra
Telefonszám: 
+36305565868
E-mail cím: 
mohano@live.com
Vandorbot.hu kedvezmény / élmény: 
10% kedvezmény a szállásdíjból
Bemutatkozás: 
Kiadó Abaligeten igényes ház, szabad strandtól 50 m-re, gyógybarlang bejáratától 100 m-re, frekventált helyen, az erdőtől mégis csupán néhány lépésnyire, gyönyörű környezetben. Horgásztó 200 m-re. A községben orvosi ellátás van, élelmiszerbolt, posta, fagyizó működik. A ház 6-8 fő számára kényelmesen lakható. Minimum 3 itt töltött éjszakára érvényes az ajánlat. A képen látható játszótér 20 m-re, a strand 50 m-re van a háztól! Szép kártyát elfogadunk. Alsó szint: 3 hálófülke, nappali, konyha-étkező, fürdő, 2 wc A hálófülkék egy személyesek, a nappaliban kihúzható kanapé igény szerint két személyes fekhelyként is használható. A konyhában hűtő, mikró, kávéfőző, edények természetesen vannak. Már lehet tévét is nézni:) Felső szint: egy nagy szoba franciaággyal, pótágy elhelyezhető. A ház 6 fő számára kényelmesen lakható, szükség esetén 8 fő számára tudunk szállást biztosítani, plusz egy rácsos kiságyat is elhelyezhetünk.Mivel kívülről szigetelve van, rekkenő hőségben is elviselhető a levegő bent, ha pedig hűvösebbre fordulna az idő, lehet fűteni is.
Környék: 
A Dunántúlon, a Mecsek nyugati részén fekszik. Pécstől kb. 15 km-re északnyugatra, Orfűtől 2 km-re nyugat-délnyugatra, Okorvölgytől kb. 5 km-re keletre található. A környék természetvédelmi terület. Magyarhertelendi termálfürdő 8 km,
Hely: 
POINT (18.117856 46.1383472)
Megosztás: