Németh Gyula Kulcsosház

Hírlevél feliratkozás

egyediurl: 
nemeth-gyula-kulcsoshaz
Település: 
Gánt-Vérteskozma
Megye: 
Fejér megye
Utca,hsz: 
Fő út
Megjegyzés a megközelítéshez: 
A ház Vérteskozmán természetvédelmi területen fekszik, turaútvonalak keresztezéseiben.
Szálláshely típusa: 
Kulcsoshaz
Üzemelés ideje: 
egész évben
SZÉP kártya: 
0
Összes férőhely száma: 
10
Férőhelyek elosztása: 
Teljes ház foglalható! A két külön bejáratú szoba és a két független fürdőszoba lehetővé teszi, hogy akár két kisebb társaság is igénybe veheti egyszerre a szállást.
Vízvételezési lehetőség: 
házban
Fűtés: 
kályha
Főzési lehetőség: 
felszerelt konyha
Minimális szállásdíj: 
20 000
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 
2
Minimális létszám: 
5
Kapcsolattartó: 
Kakas Zsuzsa
Telefonszám: 
20/531-55-89
Weboldal: 
http://www.vertesmeteor.hu/kulcsoshaz.html
E-mail cím: 
vertesmeteor@gmail.com
Vandorbot.hu kedvezmény / élmény: 
Túravezetés
Bemutatkozás: 
Kerülj beljebb! "A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbensőbb szükséglete ..." Tatiosz Németh Gyuláról, egyesületünk alapító tagjáról és örökös tiszteletbeli elnökéről elnevezett turistaházunk, 1969-től szolgálja azon kirándulók igényeit, akiknek fontos a gyönyörű természeti környezet, de ott létüket szeretnék komfortosan és kényelmesen eltölteni. A ház Vérteskozmán természetvédelmi területen fekszik, turaútvonalak keresztezéseiben. A gyönyörű üdülőfaluban Községvédő Egyesület működik, a jelenlegi egységes és harmonikus falukép megőrzése érdekében. Ideális kiindulópontja a Vértes-hegység legszebb ösvényeinek bejárásához, de a Gerecse vagy a Bakony tura útjai is elérhető távolságra vannak. Könnyen megközelíthető innen Várgesztes, Gánt, Csókakő, Majk és még sorolhatnánk a jobbnál-jobb célpontokat. A Németh Gyula turistaház 10 főnek nyújt kényelmes elhelyezést. A két külön bejáratú szoba és a két független fürdőszoba lehetővé teszi, hogy akár két kisebb társaság is igénybe veheti egyszerre a szállást. Az udvaron saját sátrak felállítására is van lehetőség. Az udvarról közelíthető meg a harmadik akadálymentesített fürdőszoba elsősorban a sátorral érkező vendégeink számára. A konyha minden felszerelést tartalmaz, így nem okoz gondot az önellátó étkezés elkészítése. A turisták mellett, szívesen fogadunk családokat, baráti társaságokat is. Arra is lehetőség van, hogy csak egy pár órás rendezvényre, eseményre veszitek igénybe a házat, ott alvás nélkül. Gondolj bele mennyivel autentikusabb lenne egy szülinapi parti Vérteskozmán, mint egy "mű" kalandokat biztosító játszóházban. Ha hozod a hálózsákodat vagy az ágynemű huzatodat, akkor megspórolhatod a mosatási költségeket is! Szívesen segítünk túráid és a napi programod összeállításában is, érdeklődj bátran!
Környék: 
Vérteskozma ideális kiindulópontja a Vértes-hegység legszebb ösvényeinek bejárásához, de a Gerecse vagy a Bakony tura útjai is elérhető távolságra vannak. Könnyen megközelíthető innen Várgesztes, Gánt, Csókakő, Majk és még sorolhatnánk a jobbnál-jobb célpontokat.
Szálláshely jellemzői: 
Akadálymentesített
Zárt parkoló
Kertben főzési,sütési lehetőség
Felszerelt konyha
Ágynemű
Saját fürdőszoba
Hűtő
WC
Közeli túraútvonalak, túramozgalmak: 
Országos Kéktúra
Hely: 
POINT (18.435741 47.4524624)
Turisztikai tajegyseg: 
Megosztás: