Gánt-Vérteskozma

20 000 Ft-tólSzálláshely típusa:
Kulcsoshaz
Üzemelés ideje:
egész évben
Minimális létszám:
5 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma:
2 éjszaka
Összes férőhely:
10 fő
Férőhelyek elosztása:
Teljes ház foglalható! A két külön bejáratú szoba és a két független fürdőszoba lehetővé teszi, hogy akár két kisebb társaság is igénybe veheti egyszerre a szállást.

Vízvételezési lehetőség:
házban
Fűtés:
kályha
Sütési, főzési lehetőség:
felszerelt konyha

Megközelítés

Fejér megye
Gánt-Vérteskozma
Fő út

A ház Vérteskozmán természetvédelmi területen fekszik, turaútvonalak keresztezéseiben.

GPS koordináták:
47.4524624, 18.435741


Kedvezmények

SZÉP kártya elfogadóhely:
Nem

Vandorbot.hu kedvezmény / élmény

Túravezetés

Szálláshely jellemzői

  • Akadálymentesített
  • Zárt parkoló
  • Kertben főzési,sütési lehetőség
  • Felszerelt konyha
  • Ágynemű
  • Saját fürdőszoba
  • Hűtő
  • WC

Környék jellemzői

Kerülj beljebb!
"A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbensőbb szükséglete ..." Tatiosz

Németh Gyuláról, egyesületünk alapító tagjáról és örökös tiszteletbeli elnökéről elnevezett turistaházunk, 1969-től szolgálja azon kirándulók igényeit, akiknek fontos a gyönyörű természeti környezet, de ott létüket szeretnék komfortosan és kényelmesen eltölteni.
A ház Vérteskozmán természetvédelmi területen fekszik, turaútvonalak keresztezéseiben. A gyönyörű üdülőfaluban Községvédő Egyesület működik, a jelenlegi egységes és harmonikus falukép megőrzése érdekében. Ideális kiindulópontja a Vértes-hegység legszebb ösvényeinek bejárásához, de a Gerecse vagy a Bakony tura útjai is elérhető távolságra vannak. Könnyen megközelíthető innen Várgesztes, Gánt, Csókakő, Majk és még sorolhatnánk a jobbnál-jobb célpontokat.

A Németh Gyula turistaház 10 főnek nyújt kényelmes elhelyezést. A két külön bejáratú szoba és a két független fürdőszoba lehetővé teszi, hogy akár két kisebb társaság is igénybe veheti egyszerre a szállást. Az udvaron saját sátrak felállítására is van lehetőség. Az udvarról közelíthető meg a harmadik akadálymentesített fürdőszoba elsősorban a sátorral érkező vendégeink számára. A konyha minden felszerelést tartalmaz, így nem okoz gondot az önellátó étkezés elkészítése. A turisták mellett, szívesen fogadunk családokat, baráti társaságokat is. Arra is lehetőség van, hogy csak egy pár órás rendezvényre, eseményre veszitek igénybe a házat, ott alvás nélkül.
Gondolj bele mennyivel autentikusabb lenne egy szülinapi parti Vérteskozmán, mint egy "mű" kalandokat biztosító játszóházban.

Ha hozod a hálózsákodat vagy az ágynemű huzatodat, akkor megspórolhatod a mosatási költségeket is! Szívesen segítünk túráid és a napi programod összeállításában is, érdeklődj bátran!
Környék
Vérteskozma ideális kiindulópontja a Vértes-hegység legszebb ösvényeinek bejárásához, de a Gerecse vagy a Bakony tura útjai is elérhető távolságra vannak. Könnyen megközelíthető innen Várgesztes, Gánt, Csókakő, Majk és még sorolhatnánk a jobbnál-jobb célpontokat.