3 000 Ft-tól

Üzemel:
egész évben
Ősagárd, Rákóczi út 93.

Agárdi András

Összes férőhely: 8 fő
Elosztás:
Szobánként: 4 x 2 fő

Minimálisan foglalható létszám: 1 fő
Minimálisan foglalható éjszakák száma: 1

Vízvételezési lehetőség: Szobákhoz kapcsolódó mosdóban
Fűtés: központi fűtés
Főzési / sütési lehetőség: felszerelt konyha

Kedvezmény: csoportoknak

Szálláshelyünk:

Mutasd be a szálláshelyet: A település Községházaz tetőterében működő 4 szobás szálláshely. A szállás megközelítése akadálymentes, lépcső felvonóval rendelkezik. Minden szobához kapcsolódik önálló mosdóhelyiség. Az ágyneműt és a törülközőt a szállásdíj tartalmazza. Melegítési lehetőség az előtérben, főzési lehetőség a földszinten található felszerelt konyhában van. A késői órákban, az esetlegesen eltévedt túrázókat is szívesen fogadjuk.

Jellemzők:
Akadálymentesített, TV, Felszerelt konyha, Ágynemű, Saját fürdőszoba, Hűtő, WiFi, WC, Nagyszerű kilátás, Pótágy, Sátrazási lehetőség, Kerékpár tároló, Bakancs tároló

Szálláshelyünk környezete:

Ősagárd Nógrád megye nyugati részén Budapesttől 60 km-re, Váctól 22 km-re, Rétságtól 15 km-re, a Naszály hegy alatti kis síkságon fekszik. A kéktúra útvonala érinti a települést, mely útvonal páratlanul gazdag, festőien szép természeti környezeten át vezet. A település többsége szlovák ajkú, az idősebb generáció ma is népviseletbe jár. A település hagyományait, múltját a község központjában található Falumúzeum mutatja be. A falu evangélikus temploma 1785-ben épült amely megtekinthető.

Környék jellemzői:
Horgászati lehetőség, Múzeum, Barlang, Élelmiszer vásárlási lehetőség